Inici del Projecte artístic per a joves "Can Quel"

Punt Jove, (Sala rodona de l'Ajuntament de L'Esquirol)

dijous, 8 abril, 2021 - 18:00

Des de Joventut, es convida als joves a participar d'una proposta artística de la mà d'Alícia Casadesús, artista visual i veïna nostra.

Està adreçada a joves de 13 a 18 anys, els dilluns i dijous del mes d'abril i maig des de les 18.00h fins les 19.30h.

Inscripcions fins el dia 31 de març

L'Alícia ha escollit la fàbrica de Can Quel com a eix del projecte: per la importància històrica i social que té, pel seu valor arquitectònic, pels conceptes que s'hi relacionen; teixir, fabricar, transformar...I pel fet que estigui en procés d'esdevenir una fàbrica cultural pel poble.

Així doncs, amb la voluntat que s'hi comencin a teixir coses, us fem arribar aquesta proposta.

Les tres parts de l'activitat

  1. Recerca històrica:

    • Estudi/recerca història sobre el què és, o ha estat Can Quel: quins són els seus orígens, què hi feien, com treballaven a la fàbrica, qui hi treballava,  etc... Cercarem als arxius, a les fonts orals del poble, visitarem alguna fàbrica propera en funcionament, i també el Museu del Ter.
  2. Tècniques Artístiques:

    • Aquesta part del projecte és formal i perceptiva, i per treballar-la utilitzarem diferents tècniques artístiques com el dibuix, la pintura, el modelatge, la fotografia, la imatge, i el so.
  3. Exposició a la fàbrica de Can Quel:

    • Suma les dues parts anteriors amb l'afegit d'un procés de pensament a partir de conceptes relacionats amb la fàbrica: teixir, fabricar, transformar, etc.

Amb tot això s'elaborarà una petita proposta artística que, una vegada "teixida", i en format d'exposició, instal.lació o performance, es mostrarà a la mateixa fàbrica de Can Quel.

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb l'Alícia per telèfon al: 626001915.
Per a fer la inscripció, cal posar-te en contacte amb Joventut. Ho pots fer per telèfon (676663617) o per correu electrònic: joventut@lesquirol.cat.

Organitza l'àrea de joventut de l'Ajuntament de L'Esquirol