Escola de música municipal l'Esquirol: Tallers de música en família

1r pis de Can Planoles (Roda de Ter)

dissabte, 13 maig, 2017 - 11:00

L’Escola Municipal de Música de Roda de Ter i l’Esquirol ofereix els propers dissabtes 13, 20 i 27 de maig; tallers de Música en Família, tres petits tastets d’educació musical primerenca adreçat als infants de 0 a 3 anys.

Què és “Música en família”?
Els tallers de “Música en família” són un acostament a l’educació musical primerenca per a infants de 0 a 3 anys basat en les Teories de l’Aprenentatge Musical d’Edwin Gordon i altres metodologies musicals actives. L’activitat es duu a terme a través de la vivència musical compartida dels infants amb les seves famílies, en sessions de 45 minuts. A través de tots els sentits, es realitza un treball sistemàtic d’immersió i aculturació musical partint de l’experimentació, la improvisació, el moviment, la cançó i l’audició, al temps que s’afavoreix la relació afectiva entre adult i infant.
Els tallers correran a càrrec d’Alba Pujol (pedagoga i especialista en Early Chilhood Music) i Dani Medina (professor de l’EMM El Faristol).

Per participar als tallers, s’obriran inscripcions del 24 d’abril al 5 de maig a través del web de l’escola (wwww.escolaelfaristol.cat). El preu de la inscripció per a les tres sessions serà de 15€.

Més informació a info@escolaelfaristol.cat

Organitza: EMM El Faristol

Podeu trobar informació més detallada al document adjunt.

Document adjunt: