EMM: Taller monogràfic "Història de les Bandes Sonores"

En línia via Zoom

dissabte, 20 febrer, 2021 - 10:30

L'EMM el faristol ofereix un taller monogràfic dins l'oferta educativa de cursos i tallers de curta durada, aquest cop dedicat a les bandes sonores, "Història de les Bandes Sonores". 

Serà els propers dies 20 de febrer de 10:30 a 13:30h i 21 i 27 de febrer de 10:30 a 13h es farà en línea a través de la plataforma Zoom. El preu és de 40€, amb un 10% de descompte per l'alumnat de l'EMM.

Quan pensem amb Cinema Paradiso, el Padrino, West Side Story, Star Wars, Singin’ in the Rain… Ens vénen al cap les seves potents bandes sonores, que ens emocionen i li donen un context a l'obra. En aquest taller farem un repàs de les millors bandes sonores de la història del cinema i els diferents corrents estilístic. Analitzarem algunes BSO on descobrirem l’estreta relació entre escena i música i veurem el perquè la música amb la qual no parem atenció, ens afecta emocionalment i fa créixer el film. També descobrirem la importància de la música en l'univers Disney i en el món dels musicals i veurem com la banda sonora és la responsable de la màgia.

Es poden fer les inscripcions a la web de l'escola:
Inscripció