EMM El Faristol: Concert d’estiu

Teatre Eliseu de i a les 19.30h Concert als Jardins de la Blava (Roda de Ter)

dissabte, 17 juny, 2017 - 17:00

L'EMM EL FARISTOL OFERIRÀ UN CONCERT D'ESTIU EMMARCAT EN LA TEMÀTICA DE LA FESTA MAJOR

Tot a punt per al doble Concert d'Estiu que clourà el curs 2016-2017 a l'Escola Municipal de Música de Roda de Ter i l'Esquirol el proper dissabte 17 de juny a Roda de Ter.

Amb l'arribada del bon temps i la finalització del curs escolar arriba el tradicional Concert d'Estiu de l'Escola Municipal de Música El Faristol de Roda de Ter i l'Esquirol, un dels dos grans concerts en què hi participa la totalitat de l'alumnat del centre. L'altre concert es va dur a terme el passat 4 de febrer al Pavelló Municipal de l'Esquirol.

Agrupats en diversos conjunts instrumentals i vocals, els alumnes de l'escola ens oferiran una mostra del repertori que han estat treballant en els darrers mesos. Hi prendran part, doncs, des dels nens i nenes de 4 anys fins a les formacions instrumentals i corals d'adults.

El concert s'emmarcarà en la temàtica de la Festa Major. No hi faltarà, doncs, el cinema a la fresca, l'animació infantil, el concert d'un cantautor, el ball, la cercavila i el concert jove. Tot plegat concentrat en dos concerts, un a les 17.30h al Teatre Eliseu de Roda de Ter i un altre a les 19.30h a la Carpa.

El primer concert anirà a càrrec de l'Orquestra de Guitarres, l'Orquestra de Corda, el Conjunt Orff, la Cambra d'Adults, el Cor 1, Sensibilització, Cor 2 i el Cor d'Adults. El segon, l'oferiran la Banda, la Batucada, el Conjunt de Formació Avançada, el Cor3, el Cor Jove, la Cambra de FB2, el Combo de FB2 i el Combo d'Adults. L'entrada als dos concerts és gratuïta, però en el cas del primer concert cal fer reserva prèvia a causa de l'aforament limitat del Teatre Eliseu.

 

 

 

 

 

EMM El Faristol
Tel. 938 500 585
www.escolaelfaristol.cat | escola.faristol@gmail.com