Doble concert: 40 anys de la Coral Loreley

Pista de la Cooperativa, L'Esquirol

diumenge, 9 octubre, 2022 - 18:00

Amb motiu del 40è aniversari de la Coral Loreley de L'Esquirol, aquest diumenge 9 d'octubre es farà l’inici dels actes que durant aquesta temporada duran a terme per a celebrar-ho.

A les sis de la tarda a la Pista de la Coope de l’Esquirol, la coral oferirà un petit concert amb un recull de cançons que han estat un èxit a tot arreu on han actuat.

A continuació el Sr. president de la Federació de Cors Clavé juntament amb el Sr. Alcalde farà entrega de la medalla d’or per la seva dedicació a la nostra estimada companya Maria Aumatell, qui fa més de cinquanta anys que ens acompanya amb les seves cançons.

 

La segona part constarà d’ una selecció de música de jazz a càrrec del grup Five Chickpeas i durant el descans, tothom qui vulgui veure-ho podrà observar fotos , imatges i vídeos de les nostres actuacions.

Agrairem la difusió de la invitació que us envio entre tots els vostres col·laboradors i associats així mateix com desitgem la vostra presencia i escalf en el nostre caminar durant tot l’any i particularment el dia dels concerts.

 

1a part: Concert de la Coral Loreley
Amb l'acompanyament del pianista Oriol Puertas
Direcció musical: Bruno Nájera

2a part: Concert de Five Chickpeas
Quintet de Jazz amb

Philippe Colom,

Marc Casas,

Joan Ramon Puntí,

Guillem Plana

i Pep López