Concert amb La Principal de la Bisbal i Esther Buqueras

Pavelló Municipal, carrer del Puig, 2, L'Esquirol

dissabte, 5 desembre, 2020 - 17:30

El dia que L'Esquirol celebra la Festa de la Gent Gran, la insigne Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal oferirà el concert MAR I MUNTANYA amb la cantant Esther Buqueras.

El concert serà gratuït per a les persones que tinguin a partir de 65 anys i que estiguin empadronades al municipi de L'Esquirol (inscripció prèvia). La resta podran comprar les entrades a les oficines de l'Ajuntament de L'Esquirol a partir del dilluns 16 de novembre o a l'entrada del pavelló el mateix dia del concert al preu de 10€. (aforament limitat)

Per garantir la màxima seguretat sanitària davant la pandèmia de la Covid-19, es disposaran les cadires del concert a la distància segons la normativa vigent, hi haurà dispensadors d’hidrogel alcohòlic a l’entrada (on un equip de voluntaris vetllarà perquè no hi hagi aglomeracions) i l’ús de la mascareta serà obligatori per a tots els assistents.

 

CANÇONS DE MAR I MUNTANYA

Un concert que ret homenatge als gèneres musicals de l’havanera, els cants de taverna i la sardana.
Aquest repertori recuperara l’essència d’una terra farcida de tradicions i antics costums, amb un tarannà propi. Cançons de casa nostra amb l’aroma i el gust d’un bon vermut. Melodies autòctones i de proximitat amb l’accent reusenc d’Esther Buqueras

ESTHER BUQUERAS
Cantant, soprano. Dotada d’un profund sentit de la musicalitat i un domini inqüestionable de la seva polifacètica veu, la qual abasta des de la música lírica més representativa fins a la música més actual. Al llarg de la seva carrera musical s’ha format amb les veus més prestigioses del país i ha actuat a les sales i auditoris més destacats del territori català.

LA PRINCIPAL DE LA BISBAL
Cobla oficial de la Generalitat de Catalunya
Creu de Sant Jordi 1988
Premi Nacional de Cultura 2014

Músics
Flabiol, Pere Rabasseda
Tibles, Lluís Pujals i Gabriel Castelló
Tenores, Ferran Miàs i Jordi Carreras
Trompetes, Jordi Gil i Albert Font
Trombó i percussió, Gabriel Duch
Fiscorns, Gerard Serrat i Manel Juste
Contrabaix, Jordi Company

Direcció musical i piano
Francesc Cassú