CollsacabraCreix Teatre: EL MAL MORIR

Pista de la Cooperativa, L'Esquirol

diumenge, 8 novembre, 2020 - 12:00

Degut a les noves mesures per aturar l'increment de contagis de la covid-19 a Catalunya, la funció prevista pel 8 de novembre s'ha hagut de suspendre.

EL MAL MORIR -Ningú està preparat per arribar al seu últim dia.-

El Mal Morir és una comèdia negra que posa a damunt l’escenari un fet tan quotidià i amagat com és la Mort. Ho fem des de la comèdia, no per riure’ns de la Mort, sinó per poder faltar-li el respecte, tutejar-la i conviure amb ella. El Mal Morir pretén ser un acostament a la Mort per celebrar la Vida.

 

El Mal Morir compta amb l’assessorament i recolzament de persones que treballen en l’àmbit de les cures pal·liatives.

Col·loqui post funció

Acabada la funció hi haurà un col·loqui amb la participació de Nani Hidalgo Villarroya, coordinadora del grup d'educació de Dmd-cat

  • Entitat fundada l'any 1984 que defensa la llibertat de tota persona a decidir el moment i la manera de finalitzar la seva vida.

 

Fil Vermell és una companyia emergent i professional. A Fil Vermell expliquen històries que parlen de temes cabdals de la vida, per fer reflexionar de forma significativa a les persones que ens vinguin a veure, visibilitzant parts de la realitat amagades, poc conegudes, que són tabú o que ens fan por perquè desperten les nostres ancestrals preocupacions. Pretenen obrir portes a la reflexió individual i al diàleg col·lectiu o social.

A Fil Vermell fan peces de creació pròpia per tenir la llibertat d’inventar el format que més els convingui, jugant amb l’estructura, les formes, el text i els mitjans.

Preu de l'entrada: 5€ (aforament limitat i ús obligatori de mascareta)

Organitza: Ajuntament de L'Esquirol