CollsacabraCreix: La POLLANCREDA.mus

Pollancreda, L'Esquirol

dissabte, 12 setembre, 2020 - 19:00

L'activitat s'ha recupertat.

Després de suspendre els concerts per la pluja del 27 de juny, es recupera l'activitat el 12 de setembre.

La música als espais verds.

Amb els concerts de la 1a edició de La Pollancreda.mus, es va recuperar la zona de la pollancreda (situada darrere el pavelló municipal de L’Esquirol) com a espai per a fer-hi concerts.

A part dels concerts, a la Pollancreda.mus hi haurà un taller per a nens i nenes, la presentació de la nova cervesa del Collsacabra i ofertes de degustació gastronòmica organitzades per la CAC amb servei de barra organitzada per L'Esquirol de Festa durant els concerts.

La zona va ser remodelada i enjardinada. També s’hi va instal·lar un escenari permanent de fusta sobre pedra picada amb la intenció que La Pollancreda sigui un espai habitual per a fer-hi concerts i altres actuacions artístiques a l’aire lliure.

PROGRAMACIÓ:

19 h - Taller de construcció per a nens i nenes “Els visitants de la Pollancreda” construirem amb material de km0 bruixes, gegans, follets, dimonis i d’altres amb la Marta Esmarats.
19 h - Degustació i presentació
de la cervesa artesana del Collsacabra “CARA NORD”
20 h -  Tastets gastronòmics
amb productes locals
20 h - Actuació de LES GRANADES
21.30 h -
Actuació de LA FOLIE
23 h -
Actuació de DUBLE BUBLE

Entrada gratuïta i limitada segons les normes de la fase de desescalada de la Covid19 en que ens trobem. L'ús de la mascareta serà obligatòri.

Otganitza: Ajuntament de L'Esquirol amb la col·laboració de la CAC i L'Esquirol de Festa