Collsacabra Creix: El Festivalet del Collsacabra

Cantonigròs

dissabte, 2 setembre, 2017 - 16:30

El primer cap de setmana de setembre torna el Festivalet del Collsacabra. Un dia dedicat a la música dins la programació anual del Collsacabra Creix que impulsa l’Ajuntament de L’Esquirol.

Com en les edicions anteriors, El Festivalet del Collsacabra, es celebrarà a Cantonigròs utilitzant tres escenaris del poble. La plaça de l’església, l’exterior de les antigues escoles i la carpa de la pista.

Amb la voluntat d’arribar a tots els públics, les actuacions començaran a dos quarts de cinc de la tarda amb Cançons del món, l’espectacle infantil que presenta el rodat Rah-mon Roma. Després podrem escoltar el concert del grup La Diminuta, amb un repertori de tall jazzístic.
Pels amants de la poesia i la cançó compromesa, hi ha programada l’actuació de Cesk Freixas amb l’escriptor Roc Casagran. Un concert de música i poesia amè i molt interessant.
Amb la voluntat de treure la mala premsa de la gralla, al Festivalet del Collsacabra, hi haurà una actuació del grup Ganxets de Reus, format per grans professionals de la gralla que desmenteixen amb rotunditat la mala fama del so de la gralla.
Tancaran les actuacions dos dels grans dels escenaris del nostre país: Guillem Roma, que ens presentarà Connexions i BRAMS, que ens presentaran el seu últim disc Demà.

PROGRAMACIÓ

16:30 Cançons del món Rah-mon Roma / Plaça de l’església

17:45 Diminuta en Concert La diminuta / La Carpa

19:00 Poemes i música Cesk Freixas & Roc Casagran / Escoles

20:00 Concert de gralla Els Ganxets de Reus / Escoles

21:30 Connexions 2017 Guillem Roma / La Carpa

23:00 Brams 2017 Brams / La Carpa

Tots els espectacles es faran a l’exterior i seran gratuïts.

Organitza: Ajuntament de L’Esquirol